Projectweken op school: 'Je weet niet wat je ziet' (16 mei t.m. 1 juni)

Zoals jullie allemaal al hebben gemerkt zijn we in Friesland het hele jaar ‘Culturele hoofdstad’ en zijn er in onze provincie allerlei verschillende activiteiten georganiseerd om te doen, te zien en te ervaren:
DOEN           ZIEN      ERVAREN
leren    schrijven   kijken   maken  bouwen   spelen  zingen

Talenten die wij allemaal hebben èn aan het eind van het project mogen laten zien!

Woensdagmorgen, 16 mei, om 8.30 uur neemt groep 3/4 ons mee
in een fantastische opening voor alle kinderen!

De groepen 1/2, 3, 3/4, 4, 7 en 8 zullen vrijdag 1 juni om 11.15 uur iedereen laten zien wat zij allemaal hebben gedaan/gezien en ervaren.

De groepen 1/2 en 5, 5/6 en 6 zijn al druk bezig met het project:
Groepen 1/2  zijn sinds twee weken bezig met spel en aan het knutselen, spelen, kijken, bouwen en zingen al in het kader van het project ‘Wij heten u welkom’!

Groepen 5, 5/6 en 6 maken gezamenlijk een eigen voorstelling! Dit in het kader van het project LF2018 ‘Circus Adje: kijk eens wat ik kan!’. Dans, acrobatiek, free-run, sport, decorbouw en vlog/report: alles wordt ingezet.  Voor de ouders van 5,5/6,6: blok alvast donderdagmiddag 31 mei (eind van de middag) in uw agenda! Hoe/wat/waar volgt nog.

Allemaal veel ontdekkingsplezier gewenst!