Ouderavond St. Thomasschool

Sinds schooljaar 2016-2017 werken wij in de klas met de methode Kwink. Kwink is een online methode voor sociaal-emotioneel leren voor groep 1 t/m 8. Praktisch, leuk en actueel. Gericht op preventie (van bijvoorbeeld pesten op school) en de kracht van een veilige groep. Misschien heeft uw kind thuis al eens iets genoemd of laten zien.
Om een mooie samenwerking te hebben tussen het sociaal-emotionele leren op school en thuis, willen wij jullie uitnodigen om op de ouderavond van 19 maart zelf kennis te maken met deze aanpak. De avond zal ingevuld worden door ouders van actief ouderschap en een aantal leerkrachten.
Om 19.45 uur staat er een bakje koffie of thee voor u klaar met iets lekkers.
Om 20.00 uur start het programma, rond 21.30 uur zullen we de avond afsluiten.