Open dag 14 maart as

Open dag 14 maart as

Open dag op de St. Thomasschool: woensdag 14 maart a.s. 

 

Op woensdag 14 maart houden alle basisscholen van de BMS een open dag. Ook de Thomasschool doet hier aan mee. Iedereen is van 8.15- 10.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen op onze school. Huidige ouders, nieuwe ouders, buurtbewoners kunnen de sfeer proeven bij ons op de Thomasschool. 
Dit jaar kiezen we ervoor dat kinderen uit groep 8 een rondleiding door de school geven. In het speellokaal van de school staat een bakje koffie of thee klaar, daar starten de rondleidingen ook. 

 
Week van de BMS 
De open dag valt in de week van de BMS. In deze week laten scholen van de BMS met verschillende activiteiten zien waar katholiek onderwijs in deze tijd voor staat. Een tijd die vraagt voor echte aandacht voor elkaar. 
 
Selfie met een boodschap  
In de Week van de BMS vragen wij onze leerlingen: Heb jij een boodschap voor de kinderen om je heen, in de buurt of aan de andere kant van de wereld? Wil je kinderen een positief gevoel geven of een hart onder de riem steken? Schrijf je boodschap op, maak daarmee een selfie en deel deze op de social media. Zo laten we kinderen weten dat we aan ze denken en dat we samen sterk staan: geloof, hoop en liefde! 

Team Sint Thomasschool. 

<< terug naar overzicht
Sint Thomasschool     Averkampstraat 10 , 8916 EL Leeuwarden     t (058) 212 17 34     directie@thomasschool.nl