Groep 4 maakt een Kerst Stop motion film!

De kinderen van groep 4 hebben met hulp van juf Misja, van Kunstkade, stop-motionfilmpjes gemaakt.

Hiervoor hebben ze in kleine groepjes gewerkt. Ze hebben in de eerste les het decor en de spelers (poppetjes, dieren) gemaakt. Hiervoor was het nodig om goed naar elkaar te luisteren en elkaar te helpen om samen een mooi decor te kunnen knutselen. We zijn  heel trost op hoe dit in de groepjes is gegaan! Er was in alle groepjes een goede samenwerking en daardoor ook prachtige decors.

In de tweede les ging het echte "filmen" beginnen. Ook hiervoor was een goede samenwerking nodig, dit lukte en de resultaten zijn prachtig geworden.

Kijk allemaal naar de Kerst film, gemaakt door alle kinderen van groep 4. via deze link