Kerstvieringen op de St. Thomasschool

De december maand staat op het punt van beginnen. Een maand van traditionele feesten.
Gezelligheid, verbondenheid en vieren met elkaar vinden we op onze Thomasschool heel belangrijk. Wij, van de werkgroep kerst, zijn dan ook al weer volop aan het plannen hoe we de periode tot aan de kerst vorm kunnen geven.

We hebben het volgende plan gemaakt en willen u als ouder(s)/verzorger(s) hier graag in meenemen:

De vieringen van de advent
Deze vieringen zullen we de komende weken iedere maandagmorgen (1x een donderdagmorgen) houden buiten op het plein, bij aanvang van de school om 8.15 uur. De adventsvieringen werken toe naar het kerstspel.
De volgende data hebben we hiervoor gepland:
Maandag 4 december 8.15 uur
Maandag 11 december 8.15 uur
Maandag 18 december 8.15 uur
Donderdag 21 december 8.15 uur
U bent als ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom tijdens deze adventsvieringen!

Kerstspel
Dit jaar hebben we ervoor gekozen om op donderdag 21 december kerst met elkaar te vieren. We hebben ons traditionele kerstbuffet en er wordt onder andere een kerstspel opgevoerd. Het kerstspel is door leerlingen voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). Een groepje leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 zal dit kerstspel gaan uitvoeren. Ook de andere groepen zullen een bijdrage leveren aan de kerstviering.
De aanvang van deze middag/avond is 16.15 uur en rond 18.30 uur zal de afsluiting zijn.
U bent als ouder(s)/verzorger(s) van harte uitgenodigd om bij de kerstviering aanwezig te zijn. Dit zal plaats vinden op een podium op het plein.

Klik hier voor de informatiebrief Kerst viering