Finale voorleeswedstrijd

Op donderdag 30 november jl. was de finale van de voorleeswedstrijd. Na de voorrondes bleken Silke uit groep 8 en Rifka uit groep 7 de talentvolste voorleesters. Beide meiden lieten in de finale wederom zien dat ze prachtig kunnen voorlezen. De jury, bestaande uit drie kinderen van groep 7 en drie kinderen van groep 8 trok zich even terug voor beraad. De jury koos uiteindelijk Silke tot winnares van de St. Thomasschool. Hierdoor mag zij ook deelnemen aan de provinciale finale. Hier zal ze het opnemen tegen kinderen van andere scholen. Eventueel volgt nog een landelijke finale.

Voor Silke: Blijf goed oefenen en succes bij de provinciale finale!

Voor Rifka: Super gedaan. Volgend jaar in groep 8 heb je weer een kans, ga ervoor!

Goed gedaan meiden!!!